Πολιτική
Πέμπτη, 30 Μαΐου 2002 07:01

Πρόγνωση καιρού

Λίγες νεφώσεις προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, που το μεσημέρι και το απόγευμα θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές η καταιγίδες μικρής διάρκειας. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και στα πελάγη τοπικά πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από 12 έως 25 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 28 βαθμούς και στα νησιά από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Παρασκευή προβλέπεται αίθριος καιρός σε ολόκληρη της χώρα και μόνο στα βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί μέτιροι έως ισχυροί και στα πελάγη πρόσκαιρα πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται σήμερα για την Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι και τοπικά ισχυροί και η θερμοκρασία αύριο θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος καιρός προβλέπεται και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.