Πολιτική
Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012 16:52

Συκοφαντική επίθεση καταγγέλλει η Χρυσή Αυγή

Σε κατηγορηματική διάψευση δημοσιεύματος που ενέπλεκε το όνομά της σε υπόθεση βιασμού, προέβη η Χρυσή Αυγή, κάνοντας λόγο για συκοφαντική επίθεση σε βάρος της.

Την έντονη αντίδραση της Χρυσής Αυγής προκάλεσε δημοσίευμα περί βιασμού ανήλικης Αλβανίδας από 45χρονο δημοτικό υπάλληλο, ο οποίος φέρεται να δήλωνε ότι ήταν μέλος της Χ.Α..

Με ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή διαψεύδει κατηγορηματικά το εν λόγω δημοσίευμα στην εφημερίδα «Το Βήμα» και κάνει λόγο για συκοφαντική επίθεση σε βάρος της «από το παρακράτος του βαθέως ΠΑΣΟΚ».

«Διαψεύδουμε ρητά και κατηγορηματικά οποιαδήποτε σχέση του Κινήματός μας με τον άγνωστο "45χρονο" και την όλη υπόθεση και καταγγέλλουμε τα γνωστά χαλκεία του βαθέως ΠΑΣΟΚ στην αστυνομία, που διοχέτευσαν την σχετική "είδηση" στα ΜΜΕ, με σκοπό την κατασυκοφάντηση της Χρυσής Αυγής», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

«Απ' ό,τι φαίνεται, οι σκοτεινοί αυτοί παρακρατικοί μηχανισμοί όχι μόνο δεν διαλύθηκαν με την είσοδο της Χρυσής Αυγής στην Βουλή, αλλά αντίθετα ενισχύθηκαν, για να συνεχίσουν το βρώμικο έργο που τους έχει ανατεθεί με μεγαλύτερη ένταση. Αλλά, δεν θα τους περάσει! Πολύ σύντομα οι βρώμικοι αυτοί μηχανισμοί και οι γνωστοί-άγνωστοι εντολοδότες τους θα αναγκασθούν να δώσουν λόγο ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης», διαμηνύει η Χρυσή Αυγή.