Πολιτική
Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2012 18:15

Στο νοσοκομείο ο Βασίλης Ράπανος

Σε χειρουργική επέμβαση στο μάτι θα υποβληθεί το Σάββατο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε σήμερα μετά από αδιαθεσία ο υπουργός Οικονομικών Βασίλης Ράπανος.

Σε χειρουργική επέμβαση στο μάτι θα υποβληθεί το Σάββατο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε την Παρασκευή μετά από αδιαθεσία ο υπουργός Οικονομικών Βασίλης Ράπανος.

Ο κ. Σαμαράς υποβλήθηκε την Παρασκευή σε προγραμματισμένη οφθαλμολογική εξέταση από τον Διευθυντή της Β´ Πανεπιστημιακής Οφθαλμολογικής Κλινικής του Αττικού Δημοσίου Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής, Πάνο Θεοδοσιάδη, κατά την οποία διαπιστώθηκε αρχόμενη αποκόλληση αμφιβληστροειδούς και αποφασίστηκε η χειρουργική της αντιμετώπιση.

Η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου από τον κ. Θεοδοσιάδη στο Αττικό Νοσοκομείο.

Με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά επικοινώνησε ο πρώην πρωθυπουργούς Γιώργος Παπανδρέου, πληροφορούμενος το πρόβλημα υγείας στα μάτια του. Ο κ. Παπανδρέου ευχήθηκε περαστικά στον κ. Σαμαρά και γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του.

Αλλά και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης απέστειλε τηλεγράφημα στον πρωθυπουργό:

«Κύριε Πρωθυπουργέ,

Αστους να λένε... Καλύτερα να σου βγει το όνομα παρά το μάτι. Τα οποία εξ άλλου, πρέπει να έχετε δεκατέσσερα, με αυτά που θα δουν τα μάτια σας.

Η Αγία Παρασκευή, προστάτιδα των ματιών, εύχομαι να είναι κοντά σας.»

Εν τω μεταξύ, μετά από αδιαθεσία ο Βασίλης Ράπανος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου υποβάλλεται σε κλινικές και εργαστηριακές εξετάσεις ενώ αναμένεται να εκδοθεί ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του.

Έτσι, αναβλήθηκε η ορκωμοσία του υπουργού Οικονομικών ωστόσο ορκίστηκαν κανονικά το απόγευμα οι υφυπουργοί Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης και Εξωτερικών Δημήτρης Κούρκουλας.