Αθλητικά
Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012 16:27

Ολυμπιακός: Υπό εξέταση η μεταγραφική λίστα του Ζαρντίμ

Η στελέχωση του Ολυμπιακού με ποδοσφαιριστές σε θέσεις που ο νέος τεχνικός της πειραϊκής ομάδας, Λεονάνρντο Ζαρντίμ, εκτιμά ότι χρειάζεται ενίσχυση, απασχολούν τους υπεύθυνους των «ερυθρόλευκων».

Βασικό μέλημα είναι η απόκτηση ενός έμπειρου και ικανού στόπερ, καθώς ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα χάσει μεγάλο μέρος της σεζόν λόγω του τραυματισμού του και οι υπάρχοντες κεντρικοί αμυντικοί δεν διαθέτουν την απαιτούμενη πείρα.

Αυτός θα μπορούσε να είναι ο Όλοφ Μέλμπεργκ, όσο ο Σουηδός δεν βρίσκει ομάδα. Από εκεί και ύστερα προτάθηκαν, αλλά για διάφορους λόγους οι περιπτώσεις τους παρουσιάζουν αυξημένο βαθμό δυσκολίας, οι Μπρούνο Άλβες, Ενρίκε Σερένο και Σεμπαστιάν Σκιλασί.

Εκτός του στόπερ, επίσης βασική προτεραιότητα αποτελεί ένας μέσος με οργανωτικές ικανότητες. Τα ονόματα που έχουν «πέσει στο τραπέζι» είναι των Κριστιάν Τσάβες της Μπόκα Τζούνιορς, Κουστόντιο Κάστρο της Μπράγκα, Αλεξάντερ Φάρνερουντ της Γιουνγκ Μπόις, Πάουλο Μασάδο της Τουλούζ και Ζέλσον Φερνάντες της Σεντ Ετιέν.

Εν τω μεταξύ, «κλεισμένος» θεωρείται ο 19χρονος μεσοεπιθετικός της Χιμνάσια Λα Πλάτα, Άλαν Ρουΐς, με τον Ολυμπιακό να έχει συμφωνήσει στα 600.000 ευρώ για το 60% των δικαιωμάτων του.