Πολιτική
Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2002 09:01

Πρόγνωση καιρού

Παροδικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα προβλέπονται για σήμερα στη Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις που το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν σποραδικές βροχές η καταιγίδες το απόγευμα κυρίως στα ορεινά της Ηπειρου, της Θεσσαλίας και της Στερεάς. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από 12 έως 26 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 30 βαθμούς και στα νησιά από 17 έως 27 βαθμούς Κελσιου.

Για την Αττική, σήμερα προβλέπεται αρχικά αίθριος αλλά βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθεί παροδική βροχή ή καταιγίδα κυρίως στα βόρεια το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με πρόσκαιρη βροχή η καταιγίδα μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς αλλά βαθμιαία θα γίνουν βορειοδυτικοί μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τρίτη, στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του Βόρειου και ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα νότια πρόσκαιρα ισχυροί. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο στη δυτική Ελλάδα.