Αθλητικά
Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2012 23:18

Παναθηναϊκός: Πρώτη για τους «πράσινους» και συνάντηση κορυφής

Πλήρης ήταν η ημέρα για τον Παναθηναϊκό, αφού εκτός των εγγραφών που ξεκίνησαν στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία», πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση των παικτών ενόψει της νέας περιόδου αλλά και συνάντηση διοίκησης-προπονητή.

Οι παίκτες των «πράσινων» χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και πέρασαν από εργομετρικά τεστ στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, ενώ υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις και πέρασαν από καρδιολογικό έλεγχο.

Στην προπόνηση έλαβαν μέρος οι Μπουμσόνγκ, Τοτσέ, Ζέκα Ιωαννίδης, Χριστοδουλόπουλος, Μαρίνος, Βύντρα, Κοτσόλης, Καρνέζης, Πετρόπουλος, Κάσας, Ταμπάκης, Χουχούμης, Κουσίδης, Λαγός, Μπαρμπαρούσης, Σεϊταρίδης και Χρ. Δώνης. Απουσίασαν με άδεια οι διεθνείς Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Φουρλάνος και Μαυρίας, Κατσουράνης και ο Βιτόλο, που θα ενσωματωθεί αύριο.

Μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων ο Ζεσουάλντο Φερέιρα μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ και συναντήθηκε με τους Γιάννη Αλαφούζο, Δημήτρη Γόντικα. Ο Πορτογάλος τεχνικός ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στα διοικητικά και για την πρόοδο στα μεταγραφικά ζητήματα, ενώ ο ίδιος ανέλυσε το σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο.