Πολιτική
Τρίτη, 03 Ιουλίου 2012 18:10

Χρ. Ζώης: Οι ψευδαισθήσεις της συγκυβέρνησης τελειώνουν

Επικρίσεις κατά της κυβέρνησης εν όψει της άφιξης της τρόικας διατύπωσαν ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρήστος Ζώης και ο γενικός γραμματέας του κόμματος Μιχάλης Γιαννάκης.

Επικρίσεις κατά της κυβέρνησης εν όψει της άφιξης της τρόικας διατύπωσε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρήστος Ζώης.

«Οι ψευδαισθήσεις που καλλιέργησε η συγκυβέρνηση τελειώνουν» σημείωσε, τονίζοντας πως «η τρόικα έρχεται με απειλητικές διαθέσεις και τις δικές της κόκκινες γραμμές». «Η τρόικα της συγκυβέρνησης θα τολμήσει να υπερασπιστεί έστω το δικό της πλαίσιο προγραμματικής συμφωνίας;» διερωτήθηκε, καταλήγοντας.

Δηλώσεις έκανε και ο γ.γ. των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μιχάλης Γιαννάκης εκτιμώντας ότι η επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου που «ευαγγελίζονταν οι εταίροι της συγκυβέρνησης παραπέμπεται στις καλένδες».

Παράλληλα υποστήριξε ότι η κυβέρνηση επιχειρεί να ξεγελάσει τον ελληνικό λαό προκειμένου να επιταχύνει το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας με τις λιγότερες δυνατές αντιδράσεις.

«Δεν θέλουν να επαναδιαπραγματευτούν γιατί απέναντι στο Μνημόνιο δεν έχουν ένα σαφές και ολοκληρωμένο εναλλακτικό σχέδιο. Και δεν μπορούν να επαναδιαπραγματευτούν γιατί το Μνημόνιο φέρει τις ίδιες τις υπογραφές τους», πρόσθεσε.