Πολιτική
Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2002 09:15

Πρόγνωση καιρού

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός σε όλη τη χώρα και μόνο το απόγευμα στα βορειοανατολικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Ιόνιο τη νύχτα ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ηπειρωτικά απο 14 έως 32 βαθμούς, στο Ιόνιο από 18 έως 30 βαθμούς και στά νησιά του Αιγαίου από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί αύριο από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Πέμπτη, σε ολόκληρη τη χώρα προβλέπεται ζεστός και υγρός καιρός με αραιές νεφώσεις που στα δυτικά θα είναι πιο πυκνές και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν ασθενείς βροχές στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και πρόσκαιρα στα πελάγη ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.