Αθλητικά
Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2012 16:23

Μπάσκετ: Χώρισαν οι δρόμοι του Κολοσσού με τον Φραγκιά

Τέλος εποχής για τον Βασίλη Φραγκιά στον Κολοσσό Ρόδου, καθώς σήμερα η ΚΑΕ του «σμαραγδένιου νησιού» ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Έλληνα τεχνικό.

«Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Βασίλη Φραγκιά, τον οποίο ευχαριστεί θερμά για την τεράστια προσφορά του στην ομάδα μας... Η πόρτα της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοιχτή για τον Βασίλη Φραγκιά, ο οποίος για πέντε χρόνια δούλεψε με εργατικότητα, συνέπεια και επαγγελματισμό, βάζοντας το δικό του "λιθαράκι", ώστε η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός να καθιερωθεί στη συνείδηση των φιλάθλων», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Δωδεκανήσου.

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Φραγκιάς είδε τη ρεαλιστική πλευρά του γεγονότος. «Ο Κολοσσός θα κάνει μια καινούρια αρχή κι εγώ ένα νέο ξεκίνημα, κάπου αλλού. Αυτή η πρόταση είναι ακριβώς και ο λόγος του διαζυγίου που δεν ήταν ούτε εχθρικό, ούτε συναινετικό αλλά απλά μια απόφαση μεταξύ φίλων. Φεύγοντας από το νησί εύχομαι τα καλύτερα στον Κολοσσό και τους ανθρώπους με τους οποίους έχει συνδεθεί το σημαντικότερο ίσως κομμάτι της προπονητικής μου καριέρας εντός συνόρων», δήλωσε.