Πολιτική
Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012 19:55

Φ. Γεννηματά: Τζάμπα κινήσεις εντυπωσιασμού από ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να υπονομεύσει την διαπραγματευτική θέση της χώρας, κάνοντας τζάμπα κινήσεις εντυπωσιασμού για εσωτερική κατανάλωση, την ώρα που στις Βρυξέλλες συνεδριάζει το Eurogroup και το Ecofin, δήλωσε η Φώφη Γεννηματά με αφορμή την πρόταση νόμου που ανακοίνωσε ότι καταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ για την επαναφορά στο προγενέστερο καθεστώς της μετενέργειας, του κατώτατου μισθού, του επιδόματος ανεργίας και άλλες συναφείς ρυθμίσεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να υπονομεύσει την διαπραγματευτική θέση της χώρας, δήλωσε η Φώφη Γεννηματά με αφορμή την πρόταση νόμου που ανακοίνωσε ότι καταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ για την επαναφορά στο προγενέστερο καθεστώς της μετενέργειας, του κατώτατου μισθού, του επιδόματος ανεργίας και άλλες συναφείς ρυθμίσεις.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ σημείωσε χαρακτηριστικά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει «τζάμπα κινήσεις εντυπωσιασμού για εσωτερική κατανάλωση», την ώρα που στις Βρυξέλλες συνεδριάζει το Eurogroup και το Ecofin και η Ελλάδα προσπαθεί να ανιχνεύσει το τοπίο, μέσα στο οποίο θα διεξαχθεί η δεύτερη φάση της διαπραγμάτευσης.

Το ΠΑΣΟΚ χρωστά εξηγήσεις για τους «κουκουλοφόρους» που εισηγήθηκαν την κατακρεούργηση των κοινωνικών και εργασιακών δικαιωμάτων και υιοθέτησε χωρίς δεύτερη κουβέντα ο «εθνικός διαπραγματευτής» κ. Βενιζέλος, απάντησε στη Φ. Γεννηματά ο ΣΥΡΙΖΑ.