Αθλητικά
Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012 11:58

Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον για τον Ρουμάνο στόπερ Τάμας

Μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού φέρεται να είναι ο Ρουμάνος κεντρικός αμυντικός Γκάμπριελ Τάμας, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου.

Όπως αναφέρει η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας «Daily Mail», για τον Τάμας ενδιαφέρονται οι «ερυθρόλευκοι» και η ισπανική Μαγιόρκα. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη Γουεστ Μπρομ αλλά δεν υπολογίζεται, ενώ το κόστος της μεταγραφής δεν ξεπερνά το 1.5 εκατομμύριο ευρώ.

O 29χρονος (9/11/1983) Ρουμάνος διεθνής (38 συμμετοχές, 3 γκολ) δεν έχει πάντως την καλύτερη φήμη όσον αφορά τη σχέση του με το αλκοόλ. Στις 11 Αυγούστου 2011 ο Τάμας και ο συμπαίκτης του στην εθνική ομάδα, Άντριαν Μούτου, εκδιώχθηκαν από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, επειδή την προηγούμενη νύχτα βρέθηκαν να πίνουν σε μπαρ, κι ενώ την επομένη η εθνική είχε διεθνή φιλικό αγώνα με το Σαν Μαρίνο. Μετά από τρία παιχνίδια ο αποκλεισμός τους έληξε, αλλά το «κακό» είχε γίνει.

Αυτό όμως δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό. Στις 14 Φεβρουαρίου 2009 η Ντιναμό Βουκουρεστίου, στην οποία αγωνιζόταν ως δανεικός από την Οσέρ, τον έστειλε να προπονείται με τις «ρεζέρβες», όταν διαπιστώθηκε ότι κατανάλωνε οινοπνευματώδη στη διάρκεια της προπόνησης! Αξιοσημείωτο, επίσης, είναι το ότι στη διάρκεια της καριέρας του έχει προλάβει να αγωνιστεί σε 8 συλλόγους.