Πολιτική
Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2002 09:07

Πρόγνωση καιρού

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός σε όλη τη χώρα και μόνο στα βόρεια ηπειρωτικά και το βόρειο Ιόνιο θα υπάρχουν παροδικές τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθουν λίγες ασθενείς βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν απο νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και στο Ιόνιο μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά πολύ ισχυροί και πιθανώς πρόσκαιρα θυελλώδεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ηπειρωτικά απο 14 εως 34 βαθμούς και τοπικά 35 βαθμούς, στο Ιόνιο απο 18 εως 32 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, για σήμερα Πέμπτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις, κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Παρασκευή σε ολη τη χώρα προβλέπεται ζεστός και υγρός καιρός με αραιές νεφώσεις που στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια κατά τόπους θα είναι πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν απο νότιες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και πρόσκαιρα στο Ιόνιο πολύ ισχυροί με τάση εξασθένησης από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει ανοδο κυρίως στην κεντρική και νότια Ελλάδα.