Αθλητικά
Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012 12:09

Ρωσία: Η ΤΣΣΚΑ ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκολας

Συμβόλαιο συνεργασίας για 2 χρόνια (1+1) υπέγραψε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Ντρου Νίκολας, ο οποίος βρέθηκε κοντά στον Παναθηναϊκό.

Πριν από μερικά 24ωρα ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ παραδέχθηκε ότι εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του στους «πράσινους», αλλά τελικά η υπόθεση δεν προχώρησε. Ο Νίκολας επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν και είχε λυθεί η συνεργασία του με την Αρμάνι Μιλάνο.

Στα 14 παιχνίδια που έπαιξε στην Ευρωλίγκα είχε 7,4 πόντους και 2,6 ριμπάουντ κατά μέσο, ενώ στο ιταλικό πρωτάθλημα 8,3 πόντους και 1,8 ριμπάουντ (αγωνίστηκε σε 20 ματς).

Με τα καλύτερα λόγια για την αξία του 31χρονου παίκτη μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ, Ετόρε Μεσίνα: «Ο Νίκολας είναι ένας παίκτης που ολοκληρώνει μια ομάδα. Δεν είναι μόνο σουτέρ, αλλά ένας έμπειρος παίκτης, ένας πραγματικός επαγγελματίας που πήγε εξαιρετικά για τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό. Ο ρόλος του δεν θα περιοριστεί στα σουτ από μακρινή απόσταση, αλλά θα μας προσφέρει μεγάλη βοήθεια και σε άλλους τομείς».

Ο Νίκολας αποτελεί το τέταρτο απόκτημα των Ρώσων, μετά τους Ζόραν Έρτσεγκ, Άαρον Τζάκσον και Βλάντιμιρ Μίτσοφ.