Αθλητικά
Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012 13:36

ΑΕΚ: «Τέλος» και επίσημα ο Αργυρίου, διακανονισμός με Μπέλεκ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε σήμερα επισήμως τη λύση της συνεργασίας της με τον Ανέστη Αργυρίου, ενώ ήρθε σε συμφωνία και με τον Στιβ Μπέλεκ.

Υπενθυμίζεται ότι ο ποδοσφαιριστής είχε καταθέσει προσφυγή εναντίον της Ένωσης, αλλά ύστερα από τη χθεσινή συνάντηση των εκπροσώπων του με παράγοντες της ΑΕΚ και τις διαπραγματεύσεις που ακολούθησαν βρέθηκε η «χρυσή τομή» για το συμβιβασμό των δύο πλευρών.

Ο Αργυρίου υπέγραψε τη λύση του συμβολαίου του κοινή συναινέσει, συμφωνώντας να λάβει άμεσα 130.000 ευρώ και τα υπόλοιπα χρήματα να του καταβληθούν σε δόσεις. Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Ανέστη Αργυρίου».

Εκτός αυτού, η Ένωση έκλεισε σήμερα και το «μέτωπο» του Στιβ Μπέλεκ, με τον οποίο ήρθε σε συμφωνία για το θέμα των οφειλομένων. Ο ποδοσφαιριστής θα λάβει 50.000 ευρώ και θα πάψει κάθε διεκδίκησή του έναντι της ΠΑΕ, μειώνοντας κι άλλο τα «προβλήματα» των «κιτρινόμαυρων» εν όψει της παρουσίας τους στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, τον Αύγουστο.