Αθλητικά
Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012 22:31

Παναθηναϊκός: Αλλάζει σελίδα η ΠΑΕ, έρχεται ο Φορναρόλι

Σε νέα εποχή εισέρχονται τα διοικητικά δρώμενα του Παναθηναϊκού από αύριο, καθώς η ΠΑΕ θα περάσει στα χέρια της «Συμμαχίας».

Στα γραφεία της εταιρείας, στο Μαρούσι, θα πραγματοποιηθεί η μεταβίβαση των μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη, όπως ανακοινώθηκε από την ιστοσελίδα της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» με την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αλλάζει σελίδα, οι μετοχές περνούν στα χέρια του Σωματείου και ο κόσμος του τριφυλλιού γίνεται ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ της ομάδας. Λίγο μετά τις δώδεκα το μεσημέρι, στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι, θα γίνει η τελική επαφή του Γιάννη Αλαφούζου με την πλευρά Βαρδινογιάννη για την οριστική μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, δίχως αντάλλαγμα. Παρόντες θα είναι και οι εκπρόσωποι του Τύπου προκειμένου να σφραγίσουν με εικόνα και ήχο την ιστορική αυτή μέρα για τον Παναθηναϊκό και το ξεκίνημα μιας νέας προσπάθειας».

Εν τω μεταξύ, αύριο το πρωί αναμένεται στην Αθήνα ο Φορναρόλι, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το συμβόλαιό του και εν συνεχεία να ανακοινωθεί από τους «πράσινους», που έχουν συμφωνήσει τόσο με τον ποδοσφαιριστή όσο και με την ομάδα του, τη Νασιονάλ.