Αθλητικά
Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2012 22:12

ΠΑΟΚ: Καλή εμφάνιση και νίκη 4-1 επί της Τσβόλε

Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ νίκησε σε φιλικό αγώνα την ολλανδική Τσβόλε με 4-1.

Με την εμφάνισή του ο «Δικέφαλος» έδειξε ότι βρίσκεται σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας, εν όψει της σαφώς δυσκολότερης αναμέτρησης που έπεται το Σάββατο, απέναντι στη Μαγιόρκα. Ο Γιώργος Δώνης παρέταξε τους παίκτες του σε σχηματισμό 4-4-2 σε ευθεία, αλλά από τα μέσα του β΄ ημιχρόνου το σύστημα μετατράπηκε σε 4-4-2 με ρόμβο. Ο Αφρικανός Κουμάλο ήταν για ακόμη έναν αγώνα πολύ καλός, όπως και οι Λίνο, Λάζαρ.

Το σκορ άνοιξε ο Ρομπέρ στο 26΄ με ωραία ατομική ενέργεια, για να διπλασιάσει ο Γιάννου στο 36΄, ύστερα από συνεργασία με τον Έτο. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ο Λίνο, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια προηγούμενη με 3-0. Στο 48΄ ο Αθανασιάδης έκανε το 4-0, για να πετύχουν το «γκολ της τιμής» οι Ολλανδοί στο 65΄, με τον Ικιλίλου. Η Τσβόλε είχε την ευκαιρία να πετύχει άλλο ένα γκολ στο 78΄, όμως το σουτ του Σεϊμάκ βρήκε στο δοκάρι του Γιακουμή.