Αθλητικά
Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012 11:52

Ολυμπιακός: Χωρίς Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Φουστέρ στην Πορτογαλία

«Λειψή» θα αναχωρήσει τη Δευτέρα η αποστολή του Ολυμπιακού για την Πορτογαλία, όπου θα πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της με τη διεξαγωγή φιλικών αναμετρήσεων.

Τρεις ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων», οι Μιραλάς, Φουστέρ και Ιμπαγάσα δεν θα ακολουθήσουν τους συμπαίκτες τους στην ιβηρική χώρα αλλά θα παραμείνουν στην Αθήνα. Και αν για τον Βέλγο και τον Ισπανό ήταν η πιθανότερη εκδοχή, καθώς δεν προλάβαιναν να αποθεραπευθούν, ο Ιμπαγάσα έκανε μεγάλη προσπάθεια αλλά δεν κατόρθωσε να είναι έτοιμος και να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Οι τρεις ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν με ατομικό πρόγραμμα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ευελπιστώντας ότι θα είναι έτοιμοι να μπουν κανονικά στις προπονήσεις όταν επιστρέψει ο Ολυμπιακός. Στον αντίποδα, αυτή τη φορά θα είναι παρόντες οι διεθνείς, που έχασαν την προετοιμασία στην Αυστρία.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους εν όψει της μετάβασης στην Πορτογαλία με πρωϊνή προπόνηση. Ο Μιραλάς συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, όπως και ο Φουστέρ, οι Τζεμπούρ, Ιμπαγάσα έκαναν ατομικό στο γήπεδο και στο γυμναστήριο, ενώ ο Ζαραδούκας συνέχισε το δικό του πρόγραμμα ενδυνάμωσης. Μετά την προπόνηση ανακοινώθηκε η αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι: Κάρολ, Μέγιερι, Γιαννιώτης, Ντιελνά, Σιόβας, Ποτουρίδης, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Καραγκούνης, Τοροσίδης, Τάτος, Σουμπίνιο, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Ντιόγκο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζεμπούρ, Λυκογιάννης.