Αθλητικά
Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012 20:19

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε από την Ολλανδία η αποστολή

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι η αποστολή του ΠΑΟΚ, που πραγματοποίησε το βασικό στάδιο προετοιμασίας της επί 17 ημέρες στο Άρνεμ της Ολλανδίας.

Ο Γιώργος Δώνης έδωσε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του «Δικέφαλου», οι οποίοι προέρχονται από το χθεσινοβραδινό, κουραστικό αγώνα εναντίον της Μαγιόρκα. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (24/7, 19:30), στη Νέα Μεσημβρία. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, που θα μεταβεί για δύο ημέρες στην Αθήνα, έδωσε ειδική άδεια τους Λάζαρ, Μπανγκουρά και Κουμάλο προκειμένου οι τρεις παίκτες να μεταβούν σε Ρουμανία, Βάλγιο και Αγγλία για να διευθετήσουν προσωπικές υποθέσεις τους. Ο επόμενος και τελευταίος φιλικός, πριν από την έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της μακεδονικής ομάδας, θα διεξαχθεί το βράδυ της Πέμπτης στην Τούμπα, με αντίπαλο την Αϊντχόφεν.

Κατά την επιστροφή της ομάδας, στα ΜΜΕ μίλησε ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Γεωργιάδης. «Πάμε καλά, είμαστε ικανοποιημένοι από αυτά που βλέπουμε. Από την πρώτη προπόνηση εμείς τα βλέπουμε καθημερινά, γίνεται καλή δουλειά, οι ποδοσφαιριστές ανταποκρίνονται καλά και πιστεύω πώς και οι φίλαθλοι μέσα από τα φιλικά που είδαν από την τηλεόραση πρέπει να είναι ικανοποιημένοι», είπε για την προετοιμασία και συνέχισε με αναφορά στο Γιουρόπα Λιγκ: «Η ισραηλινή ομάδα σίγουρα είναι το μεγάλο φαβορί να μας αντιμετωπίσει. Θα τη δούμε πιο προσεκτικά. Όλα τα παιχνίδια κρύβουν κινδύνους. Είναι αρχή της σεζόν, όμως αν είμαστε αυτοί που πρέπει, θα πάρουμε την πρόκριση».