Αθλητικά
Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012 11:45

Ολυμπιακός: «Φλερτ» με τον Βραζιλιάνο μέσο Μοσορό

Ο Μάρσιο Μοσορό είναι πλέον ένας από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού, αφού ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τον γνωρίζει καλά από την Μπράγκα και εκτιμά ότι μπορεί να ταιριάξει στα αγωνιστικά πλάνα του.

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πρωταθλητής», μάλιστα, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αποκάλυψε ότι το ενδιαφέρον δεν είναι απλά φιλολογικό, αφού ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τον έχει ήδη ενημερώσει για την επιθυμία του.

«Ξέρω ότι ενδιαφέρεται για μένα ο Ολυμπιακός. Μου το είπε ο Ζαρντίμ σε κουβέντα που είχα μαζί του. Δουλέψαμε μαζί πολύ καλά πέρυσι στη Μπράγκα, μακάρι να συμβεί το ίδιο και στον Ολυμπιακό», είπε ο Μοσορό και πρόσθεσε ότι έχει κι άλλες προτάσεις: «Με έχουν ζητήσει κι άλλες ομάδες εκτός Πορτογαλίας. Κάποιες από αυτές ήθελαν να με αποκτήσουν ως δανεικό για ένα χρόνο, αλλά η διοίκηση της Μπράγκα δεν το δέχθηκε. Συζητούν μόνο για μεταγραφή».

Όσο για τις απαιτήσεις της Μπράγκα αλλά και τη βούλησή του; «Δεν ξέρω τα ακριβή ποσά που θέλει η ομάδα μου. Βέβαια, όλα είναι πιθανά σε μία διαπραγμάτευση. Τη δική μου επιθυμία τη γνωρίζεται. Θέλω πολύ να έρθω στον Ολυμπιακό. Ήξερα το κλαμπ, αλλά κατάλαβα την ισχύ του και στο μεταξύ μας φιλικό».