Πολιτική
Τρίτη, 07 Αυγούστου 2012 19:36

Τ. Κουίκ: Η κυβέρνηση εξακολουθεί να υποτάσσεται στην τρόικα

Η μνημονιακή συγκυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη δεν τολμά να αναλάβει πρωτοβουλίες και εξακολουθεί να υποτάσσεται στην τρόικα, δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ μετά τη συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη.

Η μνημονιακή συγκυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη δεν τολμά να αναλάβει πρωτοβουλίες και εξακολουθεί να υποτάσσεται στην τρόικα, δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ μετά τη συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη για το ζήτημα των ληξιπρόθεσμων οφειλών στο Δημόσιο.

Μάλιστα κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι εξαπάτησε τον ελληνικό λαό με τις προεκλογικές εξαγγελίες του για επαναδιαπραγματεύσεις ενώ υπογράμμισε ότι η χώρα δεν αντέχει ούτε άλλες αυτοκτονίες, ούτε άλλα ρολά σε επιχειρήσεις.

Σχολιάζοντας τη συνάντησή του με τον κ. Μαυραγάνη, ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δήλωσε ότι «το μόνο που ξανάκουσα ήταν τα περί αποποινικοποιήσεων, που ο υφυπουργός είχε πει στη Βουλή, αλλά χωρίς συγκεκριμένη χρονολογική δέσμευση κατάθεσης του νομοσχεδίου, που αφορά και τον υπουργό Δικαιοσύνης».

Tέλος, ανέφερε όσα του είχε πει ο κ. Στουρνάρας στη Βουλή την περασμένη Παρασκευή σε μία ολιγόλεπτη συνομιλία πριν τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών για το θέμα της ΑΤΕ: «Για το θέμα των ληξιπρόθεσμων δεν μας επιτρέπει ειδικότερες ρυθμίσεις η ίδια η Τρόικα».