Πολιτική
Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2002 07:12

«Παρών» στις επόμενες εκλογές ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Τις επόμενες κινήσεις του μετά την αναστολή λειτουργίας του Κινήματος Ελευθέρων Πολιτών (ΚΕΠ), εξετάζει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ενώ υπέρ της επιστροφής του στη Νέα Δημοκρατία, τάχθηκε ανοιχτά ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, λέγοντας ότι θα είναι καλύτερα για τον ίδιο και ωφέλιμο για το κόμμα. «Ο κ. Αβραμόπουλος είναι χρήσιμος στην πολιτική, η πορεία του όμως θα κριθεί από τις δικές του αποφάσεις», σημείωσε ο Γιώργος Σουφλιάς.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash, η πρώην εκπρόσωπος του ΚΕΠ Ελίζα Βόζενμπεργκ, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος θα είναι παρών στη μάχιμη πολιτική τις επόμενες εκλογές.

Για οικογενειακή υπόθεση της δεξιάς, έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Πρωτόπαπας και ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Κώστας Λαλιώτης, ο οποίος σημείωσε ότι το ΚΕΠ έσβησε, όπως όλοι οι διάττοντες αστέρες στην πολιτική.

«Το κατεστημένο κατασκευάζει κατά καιρούς αρκετά κόμματα προς ίδιον όφελος», σχολίασε η Αλέκα Παπαρήγα. «Η περιπέτεια του ΚΕΠ είναι μία πρόσθετη επιβεβαίωση ότι αυτό το δικομματικό πολιτικό σύστημα πρέπει να αλλάξει», είπε ο πρόεδρος του Συνασπισμού, Νίκος Κωνσταντόπουλος.