Πολιτική
Τετάρτη, 08 Αυγούστου 2012 12:13

Ανεξ. Ελληνες: Ο κ. Σαμαράς να βάλει τέλος στην παρωδία

Αιχμηρή ήταν το σχόλιο του εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφορικά με τη χθεσινή συνάντηση των πολιτικών αρχηγών και τις δηλώσεις που ακολούθησαν για τα επικείμενα μέτρα. «Ο κ. Σαμαράς να θέσει ένα τέλος στην παρωδία που έχει ο ίδιος σκηνοθετήσει», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Ζώης.

Αιχμηρή ήταν το σχόλιο του εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χ.Ζώη αναφορικά με τη χθεσινή συνάντηση των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση και τις δηλώσεις που ακολούθησαν για τα επικείμενα μέτρα.

«Είναι φανερό ότι μετά τις δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: Ή προετοιμάζεται η ρήξη και η αποχώρηση από το κυβερνητικό σχήμα, ή συντηρούν τη σύγχυση της Κοινωνίας ροκανίζοντας το χρόνο μέχρι να εξαπολύσουν κοντά στο δεκαπενταύγουστο την τορπίλη μέτρων που θα βυθίσει Οικονομία και πολίτες», παρατήρησε ο κ. Ζώης για να προσθέσει στο ίδιο ύφος:

« Ο κ. Σαμαράς οφείλει σήμερα αμέσως μετά την επίσκεψή του στο υπουργείο Οικονομικών να θέσει ένα τέλος στην παρωδία που έχει ο ίδιος σκηνοθετήσει».