Πολιτική
Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2002 07:01

Πρόγνωση καιρού

Γενικά αίθριο καιρό σε ολόκληρη τη χώρα προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και μόνον το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί, στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί και τοπικά στο κεντρικό και Νότιο Αιγαίο θυελλώδεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 18 έως 33 βαθμούς και στα νησιά από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Σάββατο σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί, στα δυτικά μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί και τοπικά στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο θυελλώδεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνον το απόγευμα στα βόρεια θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί και πρόσκαιρα στα ανατολικά πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Ανάλογες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.