Αθλητικά
Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2012 16:50

ΑΕΚ: Δεν υπέγραψε ο Κουτσιανικούλης

Σε επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, ο Βασίλης Κουτσιανικούλης εξέφρασε τον προβληματισμό του για τη μεταγραφή του στην Ένωση.

Ο 24χρονος ακραίος μέσος αναμενόταν σήμερα στα Σπάτα, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, ωστόσο δεν εμφανίστηκε. Απ' ότι έγινε γνωστό επικοινώνησε με τους «κιτρινόμαυρους», στους οποίους ανέφερε πως το ξανασκέφτεται και δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει, προβάλλοντας ως εμπόδιο τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν την ΑΕΚ.

Το περίεργο στην υπόθεση είναι ότι ο Κουτσιανικούλης τα είχε βρει σε όλα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ για τριετές συμβόλαιο, με τις αποδοχές του να ξεκινούν από τις 70.000 ευρώ για τον πρώτο χρόνο, ενώ υπήρχαν κι αρκετά μπόνους με βάση τις εμφανίσεις του, αλλά και τις διακρίσεις της ομάδας.

Η εμπλοκή που υπάρχει αυτή την στιγμή στην υπόθεση Κουτσιανικούλη… παρασύρει και την υπόθεση του Σιαλμά ο οποίος περίμενε με ανυπομονησία την άφιξη του 24χρονου παίκτη ώστε να αποχωρήσει ο ίδιος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.