Αθλητικά
Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2012 16:58

Παναθηναϊκός: Κανονικά στις 25/08 το ματς με Λεβαδειακό

Απορρίφθηκε από τη Σούπερ Λίγκα το αίτημα του Παναθηναϊκού για αναβολή του αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό.

Στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης των μελών του συνεταιρισμού, η πρόταση των «πρασίνων» δεν βρήκε ανταπόκριση κι έτσι η εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Βοιωτούς θα διεξαχθεί στις 25 Αυγούστου, όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος.

Η πράσινη ΠΑΕ είχε αιτηθεί την αναβολή του συγκεκριμένου ματς, προκειμένου να μπορέσει η ομάδα να προετοιμαστεί καλύτερα για τους αγώνες των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μάλαγα, ωστόσο, παρά την παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου στο δ.σ. της Λίγκας, το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό.

Η πρώτη αναμέτρηση των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μάλαγα πλησιάζει (22/08) και το πρόβλημα που προέκυψε στον Παναθηναϊκό ακούει στο όνομα, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Ο διεθνής επιθετικός μέσος αποχώρησε με ελαφρύ διάστρεμμα από την προπόνηση, γεγονός που προβλημάτισε έντονα τον Ζεσουάλντο Φερέιρα ενόψει του πρώτου αγώνα με την ισπανική ομάδα (22/08). Ο Χριστοδουλόπουλος είναι σε εξαιρετική κατάσταση, σκόραρε και στα δύο ματς με τη Μάδεργουελ και ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θέλει ούτε καν να σκέφτεται ότι δεν θα τον έχει μαζί του στο ματς με τους Ανδαλουσιάνους.

Το ευχάριστο για τον Φερέιρα ήταν ότι επέστρεψε και προπονήθηκε κανονικά ο Χοσέ Μανουέλ Βελάσκες, μετά τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της πατρίδας του. Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν και οι διεθνείς, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος.

Όσον αφορά τον Πάπε Σο ανέβασε κι άλλο τους ρυθμούς προπόνησης (συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα), αλλά δεν υπολογίζεται για τον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης.