Αθλητικά
Κυριακή, 19 Αυγούστου 2012 17:39

Μπάσκετ: Στην Αθήνα Κίτσεν και Ματσιούλις

Στην Αθήνα βρίσκονται από το μεσημέρι της Κυριακής τα δύο νέα αποκτήματα του Παναθηναϊκού, Ντέργουιν Κίτσεν και Γιόνας Ματσιούλις.

Τόσο ο Αμερικανός γκαρντ, αλλά και ο Λιθουανός φόργουορντ «πάτησαν» σχεδόν την ίδια ώρα σε ελληνικό έδαφος και συναντήθηκαν στην αίθουσα αφίξεων του «Ελευθέριος Βενιζέλος». Οι δύο παίκτες θα περάσουν αύριο από ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία θα μεταβούν στο Καρπενήσι, προκειμένου να ενσωματωθούν στην προετοιμασία των «πρασίνων».

Ο Αμερικανός γκαρντ στις δηλώσεις που έκανε έθεσε ως στόχο του να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό για να πετύχει τους στόχους του: «Έκανα ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα μου με το να έρθω σ' αυτή την ομάδα. Ομάδα η οποία έχει πάντα υψηλούς στόχους. Δεν μπορώ να έχω στο μυαλό μου τίποτα περισσότερο από το κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό με όποιον τρόπο μπορώ. Θέλω πάντα να κερδίζω και σίγουρα ισχύει το ίδιο και τώρα που ήρθα στον Παναθηναϊκό».

Ευδιάθετος και με όρεξη για δουλειά έφτασε στην Αθήνα και ο Γιόνας Ματσιούλις. Ο Λιθουανός, που ξεκουράστηκε για λίγες μέρες μετά το ολυμπιακό τουρνουά, δήλωσε χαρούμενος που ανήκει στην «πράσινη» οικογένεια: «Είναι εξαιρετικό το συναίσθημα να είμαι μέλος αυτή της ιστορικής ομάδας. Είμαι χαρούμενος και έτοιμος να δουλέψω. Ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας. Όταν έρχεσαι σε μια τέτοια ομάδα ξέρεις τι σε περιμένει. Όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι. Σου δίνει πίεση το γεγονός, αλλά πρέπει να είσαι έτοιμος 100%».