Πολιτική
Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2002 07:01

Πρόγνωση καιρού

Αρχικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) σε όλη τη χώρα, αλλά το απόγευμα στα βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες στη Μακεδονία τη Θράκη και το Βόρειο Αιγαίο. Τη νύχτα τοπικές καταιγίδες είναι πιθανό να σημειωθούν και στη

Θεσσαλία. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα δυτικά μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στο Νότιο Αιγαίο πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ηπειρωτικά από 18 έως 36 βαθμούς, στο Ιόνιο από 19 έως 33 και στο Αιγαίο από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τρίτη στη Μακεδονία, τη Θράκη και το Βόρειο Αιγαίο προβλέπονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα βορειοανατολικά. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος αιρός και μόνο στα ηπειρωτικά το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, στα δυτικά μέτριοι και στα ανατολικά ισχυροί μέχρι πολύ ισχυρή με τάση ενίσχυσης απο το απόγευμα στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση σε όλη τη χώρα.

Αίθριος καιρός προβλέπεται σήμερα για την Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι και στα ανατολικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Ανάλογες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν στη Θεσσαλονίκη, αλλά αργά το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν βροχές η καταιγίδες. Οι ανεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 Kελσίου.