Αθλητικά
Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012 00:25

Γιουρόπα Λιγκ: Δηλώσεις Δώνη, Σέτελ

Περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης στον ΠΑΟΚ έδωσε ο Γιώργος Δώνης, ενώ ο τεχνικός της Ραπίντ Βιέννης, Πέτερ Σέτελ, στάθηκε στα επεισόδια που «σημάδεψαν» την αναμέτρηση της Τούμπας.

«Το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να γυρίσουμε ακόμη ένα ματς», είπε αρχικά ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» και συνέχισε: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα στα επίσημα παιχνίδια είναι ότι το διάστημα που έχουμε καθολική υπεροχή δε σκοράρουμε κι εκεί θα πρέπει να βρούμε λύση. Είναι, όμως, σημαντικό το ότι διατηρούμε τη φιλοσοφία μας ανεξάρτητα από το πώς πάει το ματς. Το αποψινό ήταν ένα 'στραβό' παιχνίδι για μας. Η νίκη είναι πολύ σημαντική. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από το δεύτερο. Από τη στιγμή που κερδίσαμε, έχουμε περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης από τον αντίπαλο, αν κι ο αγώνας της προσεχούς Πέμπτης είναι διαφορετικός. Η Ραπίντ θα ρισκάρει περισσότερο, εμείς πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε». Αναφερόμενος στην αποβολή του Λάζαρ είπε: «Δεν είμαι από αυτούς που δικαιολογώ τους ποδοσφαιριστές, αλλά στη δεύτερη κίτρινη ο Λάζαρ, χάνοντας την μπάλα, αντέδρασε στιγμιαία, όπως κάνουν όλοι οι παίκτες.»

Τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν επηρέασαν την ομάδα του, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Πέτερ Σέτελ. «Το τελικό αποτέλεσμα οφείλεται στο δυναμικό αντίπαλο, αλλά και στην επιρροή που είχαν τα επεισόδια πριν τον αγώνα στους πιο νεαρούς παίκτες μας. Δεν έχω συναντήσει τέτοια επεισόδια πριν, αλλά και στη διάρκεια του ματς. Έχουμε ελπίδες στην έδρα μας, μετά το αποτέλεσμα που πήραμε, να πάρουμε την πρόκριση. Πριν το ματς υπήρχαν φήμες για επικείμενα επεισόδια, δεν θέλω, όμως, να σχολιάσω περισσότερο γι’ αυτά»