Πολιτική
Τρίτη, 18 Ιουνίου 2002 07:01

Πρόγνωση καιρού

Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες προβλέπει για σήμερα στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και είναι πιθανό να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά μέτριοι και στα ανατολικά μέτριοι έως ισχυροί και στο Αιγαίο πολύ ισχυροί και από το απόγευμα πιθανόν τοπικά θυελλώδεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 18 έως 34, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 19 έως 36 και στο Αιγαίο από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τετάρτη στην Ανατολική και Βόρεια Ελλάδα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά μέτριοι, στα ανατολικά ισχυροί έως πολύ ισχυροί και στο Αιγαίο τοπικά θυελλώδεις. Η θερμοκρασια θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι εως ισχυροί και απο το απόγευμα στα ανατολικά τοπικά πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το απόγευμα προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι και το απόγευμα πρόσκαιρα ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.