Αθλητικά
Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012 13:33

Μπάσκετ: Στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο ο Ολυμπιακός

Την πεποίθηση ότι στο τέλος της χρονιάς ο Ολυμπιακός θα έχει πετύχει τους στόχους του εντός κι εκτός συνόρων εξέφρασε λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Καρπενήσι ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπαρτζώκας.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης θα διεξάγουν στην πρωτεύουσα του νομού Ευρυτανίας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους κι ο Έλληνας τεχνικός δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για το έμψυχο υλικό που έχει στα χέρια του.

«Υπάρχει σωστή νοοτροπία και ταλέντο στην ομάδα, κάτι που βοηθάει πολύ έναν προπονητή. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι πιο δύσκολο να παραμείνει κάποιος στην κορυφή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μπαρτζώκας και συνέχισε: «Ο Ολυμπιακός καλείται να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο και θα τα καταφέρει. Θα δουλέψουμε για το καλύτερο και είμαι σίγουρος ότι θα βγει κάτι θετικό».

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν τον πιέζουν οι μεγάλες ευθύνες που ανέλαβε απάντησε: «Δεν υπάρχει άγχος γιατί στον Ολυμπιακό η κατάσταση είναι διαφορετική από τις εμπειρίες που έχω μέχρι τώρα. Έχω πολύ λιγότερα να κάνω σε σχέση με άλλες χρονιές, καθώς υπάρχει στην ομάδα οργάνωση υψηλού επιπέδου. Υπάρχει υποστήριξη από τους πάντες. Επίσης με βοηθάει η ομάδα που έχει σωστή νοοτροπία, χαρακτήρα και ταλέντο, ενώ και η χημεία που έχουν τα παιδιά μεταξύ τους είναι πολύ σημαντική. Θέλω να βάλω κάποια καινούργια πράγματα στο παιχνίδι μας. Σίγουρα ο τρόπος που έπαιξε πέρσι η ομάδα ήταν πολύ σωστός, κάτι που έδειξαν τα αποτελέσματα. Θα κρατήσουμε αρκετά κομμάτια και θα προσθέσουμε κάποια που πιστεύω θα μας κάνουν ακόμα καλύτερους».