Αθλητικά
Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012 18:50

Ολυμπιακός-Ζαρντίμ: «Θα βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι»

Βέβαιος ότι ο Ολυμπιακός θα βελτιώνεται όσο περνούν οι αγώνες παρουσιάστηκε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ με τις δηλώσεις του στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού.

«Σε σχέση με πέρυσι ο Ολυμπιακός έχει πέντε με έξι καινούργιους ποδοσφαιριστές. Ο χρόνος βοηθάει τη δομή και τη συγκρότηση της ομάδας. Γιατί με το χρόνο αποκτάμε όχι μόνο περισσότερη ένταση στο παιχνίδι μας, αλλά και καλύτερη ποιότητα», τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος, ο οποίος δεν σκέφτεται καν τη διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά μόνο το ματς με τον Λεβαδειακό.

«Μας απασχολεί μόνο η αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Στη συνέχεια, στην εβδομάδα όπου δε θα έχουμε παιχνίδι, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να καταφέρουμε το στόχο μας, ο οποίος είναι να βελτιώνουμε συνεχώς την ομάδα».

Για την ομάδα της Βοιωτίας ειδικότερα ανέφερε: «Παρά την ήττα στην πρεμιέρα από τον Παναθηναϊκό έδειξε ότι είναι μία ομάδα που τόσο στο κέντρο, όσο και στην επίθεση προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Και αμυντικά είναι καλή. Εμείς παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας και σίγουρα θέλουμε να είμαστε καλύτεροι και να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης».