Πολιτική
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2002 07:01

Πρόγνωση καιρού

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και μόνο στα ανατολικά και βόρεια θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά ασθενείς ως μέτριοι, στα ανατολικά ισχυροί έως πολύ ισχυροί και στο Νότιο Αιγαίο τοπικά θυελλώδεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 18 έως 31, στα δυτικά από 20 έως 34, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 19 έως 34 και στο Αιγαίο από 21 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Πέμπτη σε όλη τη χώρα προβλέπεται αίθριος καιρός και μόνο στα ανατολικά και βόρεια θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στα δυτικά ασθενείς έως μέτριοι, στα ανατολικά ισχυροί έως πολύ ισχυροί και στο Αιγαίο τοπικά θυελλώδεις. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται σήμερα στην Αττική και μόνο στα βόρεια του νόμου θα υπάρχει λίγη συννεφιά κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι ως ισχυροί και στα ανατολικά πολύ ισχυροί και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με λίγη μόνο συννεφιά κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέχρι μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.