Αθλητικά
Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2012 12:04

Ολυμπιακός: Βέβαιος ότι θα προσφέρει ο Ντιακιτέ

Η προσθήκη του Ντρίσα Ντιακιτέ στο ρόστερ του Ολυμπιακού ήταν η τελευταία μεταγραφή της πειραϊκής ομάδας για την τρέχουσα περίοδο, όπως διατείνονται τα στελέχη της.

Ο διεθνής Αφρικανός (με την εθνική Μάλι) αμυντικός μέσος αποκτήθηκε στα... πάρα πέντε, προκειμένου να καλύψει το κενό μπροστά από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς που δημιούργησε η απουσία του Πάμπλο Ορμπάιθ. Στις πρώτες δηλώσεις του ως ποδοσφαιριστής της πρωταθλήτριας Ελλάδας, στο σάιτ του συλλόγου, ο Ντιακιτέ εμφανίστηκε σίγουρος για τον εαυτό του και βέβαιος ότι θα προσφέρει στη νέα ομάδα του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό, είναι σίγουρα πολύ μεγάλος σύλλογος. Πιστεύω ότι έχω να δώσω πολλά αλλά και η ομάδα να δώσει πολλά σε μένα κι αυτό είναι κάτι που με κάνει χαρούμενο» υπογράμμισε ο 27χρονος ποδοσφαιριστής και συνέχισε με αναφορά στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Οταν μίλησα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την πιθανότητα να μεταγραφώ στην ομάδα, σίγουρα το Τσάμπιονς Λιγκ έπαιξε σημαντικό ρόλο, αφού είναι μια πολύ σπουδαία διοργάνωση. Είναι το όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί σε αυτό κι έτσι δεν δίστασα να πάρω την απόφαση, γι΄ αυτό και ήρθα εδώ, συζήτησα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και υπέγραψα το συμβόλαιό μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την εξέλιξη».