Πολιτική
Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2012 12:13

Δ.Παπαδημούλης: Η πρόταση εξεταστικής θέτει τους πάντες προ των ευθυνών τους

Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για το Μνημόνιο, θέτει τους πάντες προ των ευθυνών τους, εκτίμησε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, καλώντας τον Πρωθυπουργό να τηρήσει «τη ρητή προεκλογική του δέσμευση» και να συναινέσει στο αίτημα.

Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για το Μνημόνιο, θέτει τους πάντες προ των ευθυνών τους, εκτίμησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Δημήτρης Παπαδημούλης, καλώντας τον Πρωθυπουργό να τηρήσει «τη ρητή προεκλογική του δέσμευση» και να συναινέσει στο αίτημα.

«Ο ελληνικός λαός απαιτεί να μάθει πώς μία διαχειρίσιμη κρίση χρέους μετατράπηκε σε μία καταστροφική χρεοκοπία. Ζητά αλήθεια και καταλογισμό ευθυνών για όσους, με πράξεις και παραλείψεις χρόνων, οδήγησαν τη χώρα στο καταστροφικό Μνημόνιο. Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ θέτει τους πάντες προ των ευθυνών τους. Ελπίζω ο Πρωθυπουργός, κ. Σαμαράς, να μην αθετήσει και αυτή τη ρητή προεκλογική του δέσμευση», ανέφερε ο κ. Παπαδημούλης σε δηλώσεις του στο Περιστύλιο της Βουλής.