Αθλητικά
Σάββατο, 08 Σεπτεμβρίου 2012 01:16

Βόλεϊ: Ηττα για την εθνική Ανδρών από το Μαυροβούνιο

Παίζοντας καλά μόνο για ένα σετ, το πρώτο που το έχασε στις λεπτομέρειες, η εθνική Ανδρών ηττήθηκε στα Τρίκαλα από το Μαυροβούνιο με 0-3 (30-32, 21-25, 20-25) στο πλαίσιο των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η πρόκριση στα τελικά του Euro 2013 φαντάζει πλέον δύσκολη υπόθεση για την ελληνική ομάδα, η οποία ύστερα από δύο αγωνιστικές παρέμεινε στους δύο βαθμούς. Απόψε (20:30) η εθνική θα αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο και αήττητη Φινλανδία, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Αλέκο Λεώνη να αισιοδοξεί ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μπορεί να τα καταφέρει.

«Αν κάνουμε δύο νίκες με Μαυροβούνιο και Ρουμανία στη Φινλανδία την ερχόμενη εβδομάδα μπορούμε να προκριθούμε στα μπαράζ. Εύκολο πάντως δεν θα είναι», δήλωσε ο κ. Λεώνης και συνέχισε: «Το Μαυροβούνιο κέρδισε δίκαια. "Έχτισε" τη νίκη, κάτι που εμείς δεν κάναμε. Ήταν καθοριστική η απώλεια του πρώτου σετ στο οποίο προηγηθήκαμε με 23-19. Πήγαμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε, αλλά δυστυχώς πληρώσαμε τα λάθη στην υποδοχή. Το Μαυροβούνιο έβγαλε υποδοχή και δεν μπορούσαμε να το αντιμετωπίσουμε πάνω στο φιλέ».