Αθλητικά
Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012 21:31

Ο Λ. Φαμπιάνο κλήθηκε στην εθνική ύστερα από 2 χρόνια

Ο ΛΟυίς Φαμπιάνο επιστρέφει στην εθνική Βραζιλίας ύστερα από απουσία δύο ετών και συγκεκριμένα από το Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής, το 2010.

Ο διεθνής επιθετικός κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για τον φιλικό με την Αργεντινή, την οποία η «σελεσάο» θα φιλοξενήσει στις 19 Σεπτεμβρίου στη Γκοϊάνια, σε αγώνα στον οποίο θα συμμετάσχουν μόνο οι παίκτες που συμμετέχουν στα εγχώρια πρωταθλήματα των δύο χωρών. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στη Ρεσιστένσια της Βόρειας Αργεντινής, στις 3 Οκτωβρίου.

Ο Λουίς Φαμπιάνο, ο οποίος εδώ και 18 μήνες αγωνίζεται στη Σάο Πάουλο και στο διάστημα αυτό έχει υποβληθεί σε δύο εγχειρήσεις, ήταν μέλος της εθνικής Βραζιλίας που αποκλείστηκε στα προημιτελικά του προηγούμενου Μουντιάλ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βραζιλίας, Μάνο Μενέσες, γνωστοποίησε την αποστολή μετά το επιβλητικό 8-0 επί της Κίνας, στον φιλικό της πόλης Ρεσίφε. Σε αυτή συμπεριλήφθηκε το «αστέρι» της Σάντος, Νεϊμάρ, ο επιθετικός της Ιντερνασιονάλ, Λεάντρο Νταμιάο και ο μέσος της Σάο Πάουλο, Λούκας, όλοι μέλη της ομάδας που έπαιξε στον (χαμένο) τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά ποδοσφαίρου του Λονδίνου, απέναντι στο Μεξικό.