Πολιτική
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2002 07:01

Πρόγνωση καιρού

Αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και μόνο στα ηπειρωτικά θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί, στα δυτικά ασθενείς έως μέτριοι, στα ανατολικά ισχυροί έως πολύ ισχυροί και στο Αιγαίο τοπικά θυελλώδεις με μικρή εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 17 έως 31 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο από 19 έως 34 και στο Αιγαίο από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Σάββατο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στα δυτικά ασθενείς έως μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι έως ισχυροί και στο Αιγαίο τοπικά πολύ ισχυροι με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Αίθριος καιρός προβλέπεται σήμερα στην Αττική και μόνο στα βόρεια του νομού θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στα ανατολικά πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις προβλέπονται σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.