Αθλητικά
Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012 13:58

Ολυμπιακός: Επίσκεψη Μαρινάκη στου Ρέντη και ομιλία στους παίκτες

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού μετέβη το πρωί ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ιδιοκτήτης της πειραϊκής ΠΑΕ είχε προγραμματίσει την επίσκεψη στο πλαίσιο των επαφών που έχει με τους ποδοσφαιριστές, προς τους οποίους μίλησε για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας με ιδιαίτερη αναφορά στον πρώτο αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ, εναντίον της Σάλκε. Στην ολιγόλεπτη ομιλία του ο κ. Μαρινάκης επισήμανε πόσο σημαντική θα είναι για τον Ολυμπιακό μια καλή πορεία στη διοργάνωση, ενώ ζήτησε από τους παίκτες μια ευπρόσωπη παρουσία και μια ανάλογη αρχή, προκειμένου να ικανοποιήσουν και τον κόσμο που αναμένεται να γεμίσει το «Γ. Καραϊσκάκης» την προσεχή Τρίτη, χωρίς ωστόσο να «ξεχάσουν» τον αγώνα του Σαββάτου στα Γιάννενα.

«Θέλω να τα δώσετε όλα για να πάρουμε το παιχνίδι. Όπως ξέρετε, όλες οι ομάδες στην Ελλάδα περιμένουν τον Ολυμπιακό για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Θέλω να είστε συγκεντρωμένοι, να νικήσουμε. Το πρωτάθλημα είναι ο πρώτος στόχος», είπε ο κ. Μαρινάκης και συνέχισε με αναφορά στον αγώνα με τη Σάλκε: «Θέλω να μπείτε στο γήπεδο και να δείξετε σε όλους τι αξίζετε! Ξέρετε ότι είναι σημαντικές για το σύλλογο και οι επιτυχίες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλω να ευχαριστήσετε όλους αυτούς που θυσιάζουν μέρος από το υστέρημά τους για να παρακολουθήσουν από κοντά τον Ολυμπιακό μας. Δώστε θέαμα και χαρά στον κόσμο μας».

Στο τέλος της ομιλίας του, ζήτησε να παραμείνει καλό το κλίμα στα αποδυτήρια. «Μην ακούτε κανέναν και μην επηρεάζεστε από οτιδήποτε γράφεται ή λέγεται. Θέλω να είστε ενωμένοι και να προσέχετε πολύ στη δουλειά, στην προπόνηση αλλά και στη ζωή σας μακριά από το γήπεδο. Δείξτε σε όλους ποιοι είστε, κάνετε χαρούμενο τον κόσμο μας κι εγώ είμαι εδώ για εσάς», υποσχέθηκε.