Πολιτική
Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012 16:09

Στη Βουλή το αίτημα άρσης ασυλίας του Κ. Μπαρμπαρούση

Στη Βουλή διαβιβάστηκε το αίτημα άρσης ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση αναφορικά με τα επεισόδια του Μεσολογγίου.

Στη Βουλή διαβιβάστηκε το αίτημα άρσης ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση αναφορικά με τα επεισόδια του Μεσολογγίου http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2233664 .

Η σχετική δικογραφία υπεβλήθη από την εισαγγελία Πρωτοδικών Μεσολογγίου στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, η οποία με τη σειρά της τη διαβίβασε στη Βουλή.

Ειδικότερα, ζητείται από τους βουλευτές να δοθεί η απαιτούμενη άδεια προκειμένου να ασκηθεί σε βάρος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής ποινική δίωξη για τα αδικήματα της απόπειρας αντιποίησης αρχής και ηθικής αυτουργίας σε φθορά ξένης περιουσίας.

Την Παρασκευή εν τω μεταξύ αναμένεται να διαβιβαστεί στις εισαγγελικές αρχές η δικογραφία για τα επεισόδια της Ραφήνας με πρωταγωνιστές και πάλι βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής.

Στις 14.30 ήταν προγραμματισμένη η συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής για την εξέταση των επίσημων καταγγελιών που έχουν υποβληθεί για βουλευτές της Χρυσής Αυγής http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2235257 .

«Το άθλιο πολιτικό σύστημα, που αρνείται να βάλει στη φυλακή τους κλέφτες και ευθύνεται για τον διεθνή διασυρμό της Ελλάδος, δεν έχει κανένα ηθικό δικαίωμα να μας κάνει μαθήματα δεοντολογίας και ορθής συμπεριφοράς», απάντησε σε αυστηρό τόνο η Χρυσή Αυγή.