Αθλητικά
Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2012 15:27

ΟΦΗ: Ανακοινώθηκε ο Σαρ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε επίσημα τη μεταγραφή του Σενεγαλέζου διεθνούς αμυντικού Αντάμα Μοχάμεντ Σαρ.

Ο Σαρ, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο, είχε αναδειχθεί καλύτερος αμυντικός του βελγικού πρωταθλήματος το 2009, ενώ κορυφαίες στιγμές της καριέρας του ήταν η κατάκτηση των δύο πρωταθλημάτων με τη Σταντάρ Λιέγης.

«Θέλω να παίξω ποδόσφαιρο, να το διασκεδάσω και να κάνουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Είμαι ένας παίκτης που μου αρέσει να κερδίζω» δήλωσε κατά την άφιξή του ο Σαρ και πρόσθεσε: «Έχω παίξει σαν αντίπαλος του Ολυμπιακού, αλλά έχω πολλούς φίλους που παίζουν ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Για τον ΟΦΗ μου είπαν ότι είναι μια ομάδα που έχει αρκετό κόσμο και αυτό είναι που χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής να παίζει σε ένα γεμάτο γήπεδο».

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αντάμα Μοχάμεντ Σαρ. Ο διεθνής Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός που ήρθε χθες το βράδυ στο Ηράκλειο και υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο, έχει αναδειχθεί καλύτερος αμυντικός του πρωατθλήματος Βελγίου για το 2009, ενώ έχει κατακτήσει και δύο πρωταθλήματα με την Σταντάρ Λιέγης.

Ο Αντάμα Μοχάμεντ Σάρ γεννήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου του 1983 στο Ντακάρ της Σενεγάλης αλλά τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ιταλία με την ομάδα της Τρεβίζο, το 2000. Στη συνέχεια την επόμενη σεζόν έπαιξε για ένα χρόνο στη Μίλαν, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Βέλγικη Γκένκ».