Αθλητικά
Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012 14:11

Ολυμπιακός: Με Μανιάτη η προπόνηση

Ο αγώνας των Ιωαννίνων πέρασε, ο στόχος του «3 στα 3» επετεύχθη με καλό ποδόσφαιρο για 70 λεπτά, ακόμη μία δύσκολη έδρα διαγράφηκε από το εφετινό πρωτάθλημα και, πλέον, η προσοχή όλων στον Ολυμπιακό έχει στραφεί στη Σάλκε.

Η ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου είναι η πρώτη αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» στο εφετινό Τσάμπιονς Λιγκ, με την εκκίνηση να δίδεται την προσεχή Τρίτη στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ως εκ τούτου η δουλειά ξεκίνησε άμεσα, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να βάζει σήμερα πρωινή προπόνηση. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε ολόκληρη την αναμέτρηση των Ιωαννίνων συμμετείχαν μέχρι κάποιο σημείο και συνέχισαν στο γυμναστήριο. Όσοι δεν έπαιξαν ή συμμετείχαν ως αλλαγή στους «Ζωσιμάδες», προπονήθηκαν κανονικά. Το ευχάριστο για τον Πορτογάλο τεχνικό ήταν η συμμετοχή του Μανιάτη, ο οποίος προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του από τον αγώνα της εθνικής με τη Λιθουανία.

Εναντίον της γερμανικής ομάδας θα αγωνιστούν και οι Τοροσίδης, Κοντρέρας, γεγονός που αναμένεται να βελτιώσει τη λειτουργία της αμυντικής γραμμής που χθες, μετά το 75ο λεπτό, έδειξε ευάλωτη.