Πολιτική
Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012 10:34

Ευρεία σύσκεψη στην Ιπποκράτους εν όψει μέτρων

Ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή 100 περίπου στελεχών του ΠΑΣΟΚ θα πραγματοποιείται στα γραφεία του Κινήματος στην οδό Ιπποκράτους, προκειμένου ο Ευάγγελος Βενιζέλος να ενημερώσει για την πορεία των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, αλλά και για τη γενικότερη τακτική του Κινήματος στην παρούσα συγκυρία.

Ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή 100 περίπου στελεχών του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιείται στις 13.00 στα γραφεία του Κινήματος στην οδό Ιπποκράτους, προκειμένου ο Ευάγγελος Βενιζέλος να ενημερώσει για την πορεία των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, αλλά και για τη γενικότερη τακτική του Κινήματος στην παρούσα συγκυρία.

Στη σύσκεψη θα πάρουν μέρος τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, της Οργανωτικής Γραμματείας, οι υπεύθυνοι περιφερειακής ανασύστασης, οι γραμματείς των Τομέων και τα μέλη του Τομέα Περιφερειακής Πολιτικής.

Όσον αφορά τα μέτρα των 11,9 δισ., για τα οποία πολλοί βουλευτές του Κινήματος έχουν προβάλει ενστάσεις, ο κ. Βενιζέλος αναμένεται να αναφερθεί στην πάγια θέση του ΠΑΣΟΚ ότι αυτά πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο δίκαια και να τονίσει ότι στην παρούσα φάση η χώρα δεν πρέπει να μπει σε περιπέτειες. Δεν έχει διευκρινιστεί, πάντως, ακόμα αν θα θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας.

Οι θέσεις του Κινήματος αναμένεται να περιληφθούν σε κείμενο, το οποίο θα διανεμηθεί στα στελέχη που θα πάρουν μέρος στη σύσκεψη.

Με ενδιαφέρον αναμένεται και οι παρουσίες στελεχών, καθώς χθες υπήρχε έντονη φημολογία ότι είναι πιθανό να μη παραστεί ο πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ