Πολιτική
Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2002 07:01

Πρόγνωση καιρού

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά ισχυροί και το απόγευμα τοπικά στο Αιγαίο πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 17 έως 31 βαθμούς, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 21 έως 35 και στο Αιγαίο από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Πέμπτη σε όλη τη χώρα προβλέπονται αρχικά λίγες νεφώσεις, αλλά βαθμιαία στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι ανεμοι θα πνέουν απο βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Αιγαίο πολύ ισχυροί με μικρή εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται σήμερα για την Αττική και μόνο το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι και στα ανατολικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Ανάλογες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν και στη Θεσσαλονίκη. Μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθεί πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.