Πολιτική
Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2002 08:59

Πρόγνωση καιρού

Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές ή καταιγίδες, που πιθανώς κατά τόπους να είναι ισχυρές.

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος αλλά στα κεντρικά και βόρεια θα αναπτυχθούν κατά περιόδους νεφώσεις και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στη δυτική Μακεδονία. Από τις βραδυνές ώρες ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά στά νοτιοανατολικά, ισχυροί με τάση ενίσχυσης από το απόγευμα στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από 18 έως 31 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 20 έως 35 βαθμούς και στα νησιά από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, για σήμερα Δευτέρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις μέχρι μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκη, προβλέπονται τοπικές νεφώσεις, που παροδικά θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθεί βροχή ή καταιγίδα. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τρίτη, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί, ασθενείς και στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά. Μέρος 3 Τοπικές προγνώσεις Αττικής