Αθλητικά
Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012 12:54

Ευρωλίγκα: Δοκιμασία στη Μαδρίτη για τον Παναθηναϊκό

Μια πολύ δύσκολη εκτός έδρας αποστολή περιλαμβάνει η πρεμιέρα της εφετινής Ευρωλίγκας για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος καλείται να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Παλάθιο ντε λος Ντεπόρτες» (22:30, ΝΕΤ).

Απέναντι στην ενισχυμένη αντίπαλό τους, οι «πράσινοι» δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα, έστω και αν στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο Στεφάν Λάσμε, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος μιας και ενσωματώθηκε αργά στην ομάδα.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει «ετοιμοπόλεμους» όλους τους υπόλοιπους αθλητές του Παναθηναϊκού, οι οποίοι, προεξαρχόντων των «παλιών» Διαμαντίδη και Τσαρτσαρή, θα προσπαθήσουν για ένα "ηχηρό" αποτέλεσμα. Στα "μείον" η (λογική) έλλειψη ομοιογένειας, μιας και η ομάδα άλλαξε σχεδόν ολοκληρωτικά, καθώς και η έλλειψη ρυθμού, αφού ο μοναδικός επίσημος αγώνας μέχρι τώρα ήταν εκείνος εναντίον του Πανιωνίου, για το Κύπελλο Ελλάδας.

Στην απέναντι πλευρά, η Ρεάλ εμφανίζεται αρκετά ενισχυμένη με τις προσθήκες των Ρούντι Φερνάντεθ και Ντόνταϊ Ντρέιπερ, ενώ ο τεχνικό της, Πάμπλο Λάσα, εστιάζει στην αμυντική λειτουργία, αφού επιθετικά δεν υπάρχει πρόβλημα. Επίσης απόψε, θα διεξαχθούν και οι ακόλουθες αναμετρήσεις:

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ: Σιένα-Άλμπα Βερολίνου (21:45)

Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ: Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο-Αναντολού Εφές (21:45)

Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ: Μπαρτσελόνα-Μπάμπεργκ (19:30), Μπεσίκτας-Παρτιζάν (20:00)