Πολιτική
Τρίτη, 02 Ιουλίου 2002 09:20

Πρόγνωση καιρού

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός και μόνο τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, ενώ είναι πιθανό να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί, ασθενείς και στις υπόλοιπες περιοχές από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο πολύ ισχυροί.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα δυτικά από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 17 έως 32 βαθμούς και στο Αιγαίο από 22 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Για την Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα στα βόρεια του νομού θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί, μέτριοι και στα ανατολικά ισχυροί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος προβλέπεται σήμερα ο καιρός κκαι για τη Θεσσαλονίκη, όπου μόνο το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τετάρτη, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος και μόνο τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι, ασθενείς και στις υπόλοιπες περιοχές από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι και πρόσκαιρα στο Αιγαίο ισχυροί.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.