Αθλητικά
Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012 10:58

Ευρωλίγκα: Για την πρώτη νίκη ο Παναθηναϊκός, απέναντι στην Καντού

Η καλή εμφάνιση στη Μαδρίτη, απέναντι στη Ρεάλ, δεν συνοδεύτηκε από ανάλογο αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα της εφετινής Ευρωλίγκας.

Απόψε, όμως, οι «πράσινοι» ευελπιστούν ότι απέναντι στην Καντού (22:00, ΝΕΤ) θα σημειώσουν την πρώτη νίκη τους στη διοργάνωση, που θα αποτελέσει το «εφαλτήριο» για τη συνέχεια. Ο Κυπελλούχος Ελλάδας θα παραταχθεί απέναντι στους Ιταλούς χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, ενδεχομένως και με τον Λάσμε στη δωδεκάδα. Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει ζητήσει από τους παίκτες του λιγότερα λάθη, καλύτερη οργάνωση και περιορισμό των «νεκρών διαστημάτων», που κόστισαν στον Παναθηναϊκό την ήττα στη Μαδρίτη.

Η Καντού αφίχθη στην Αθήνα χωρίς αγωνιστικά προβλήματα κι έτσι η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι έχει τη δυνατότητα να παίξει με την ισχυρότερη δυνατή σύνθεσή της. Το ιταλικό συγκρότημα μετρά δύο συνεχείς ήττες, αρχικά από την Ολύμπια Λιουμπλιάνας στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας και εν συνεχεία από τη Σάσαρι για το ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ σε καμία περίπτωση δεν εμφανίζει την ισχύ της περυσινής περιόδου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι εύκολος αντίπαλος για τον Παναθηναϊκό.