Οικονομία & Αγορές
Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012 11:22

SMA: Νέος μετατροπέας για οικιακές φ/β εγκαταστάσεις

Στη χαμηλή κατηγορία ισχύος και στον τομέα των οικιακών εγκαταστάσεων επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της η SMA Solar Technology, με το «μικρό», τριφασικό μετατροπέα Sunny Tripower (STP), κατάλληλο για φωτοβολταϊκά συστήματα στέγης.

Στη χαμηλή κατηγορία ισχύος και στον τομέα των οικιακών εγκαταστάσεων επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της η SMA Solar Technology AG (SMA), με το «μικρό», τριφασικό μετατροπέα Sunny Tripower (STP), κατάλληλο για φωτοβολταϊκά συστήματα στέγης.

Σύμφωνα με τον κ. Χάρη Χρηστίδη, γενικό διευθυντή της SMA Hellas, με το νέο τριφασικό μετατροπέα Sunny Tripower της SMA σε κατηγορίες ισχύος από 5 kW έως 9 kW, επιτυγχάνεται σημαντική μείωση του κόστους εγκατάστασης φωτοβολταϊκών στέγης και εξασφαλίζονται ιδιαίτερα υψηλές αποδόσεις. Παράλληλα, χάρη στην ενσωματωμένη διεπαφή τηλεμετρίας Webconnect που συμπεριλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό του μετατροπέα, εξασφαλίζεται εύκολος και οικονομικός έλεγχος της λειτουργίας της οικιακής φωτοβολταϊκής εγκατάστασης, εξηγεί ο κ. Χρηστίδης.