Πολιτική
Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2002 09:04

Πρόγνωση καιρού

Αραιές νεφώσεις στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια προβλέπονται για σήμερα που κατά περιόδους, κυρίως στα βορειοδυτικά θα είναι πιο πυκνές. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι, ασθενείς και στο Ιόνιο μέχρι μέτριοι ενώ στις υπόλοιπες περιοχές από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι και πρόσκαιρα στο νότιο Αιγαίο ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα δυτικά από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 17 έως 35 βαθμούς και στο Αιγαίο από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται και για τη Θεσσαλονίκη και μόνο κατά διαστήματα θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Πέμπτη, σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι, ασθενείς και από τη νύχτα βορειοδυτικοί μέχρι μέτριοι και στα ανατολικά βόρειοι, μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.