Πολιτική
Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2002 08:57

Πρόγνωση καιρού

Σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να βρέξει πρόσκαιρα στα ορεινά της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά αρχικά νότιοι, ασθενείς και αργότερα βορειοδυτικοί, μέχρι μέτριοι και στα ανατολικά βόρειοι, μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ηπειρωτικά από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου και τοπικά σε ορισμένες περιοχές 37 και στα νησιά από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Για σήμερα στην Ατττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου αλλά στις παραθαλάσσιες περιοχές θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη και μόνο τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Παρασκευή, σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα στα βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέχρι μέτριοι και πρόσκαιρα στα νότια ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.